Decennia ervaring met maattrappen

In 1983 begon Frans Swolfs, net afgestudeerd, in bijberoep trappen te vervaardigen. Vier jaar later werd hij zelfstandige en richtte hij Trappenmakerij Swolfs op, gevestigd in Ramsel. Bij deze zaak kunt u terecht voor houten trappen op maat, in een houtsoort en uitvoeringsstijl naar wens. Zowel bedrijven als particulieren kunnen op ons rekenen.

Geschoold en ervaren personeel

Voor iedere woning, kantoor of winkel bestaan passende houten maattrappen, in Ramsel vervaardigd door Trappenmakerij Swolfs. Ons bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken dan ook uitsluitend met moderne machines en met geschoold, ervaren personeel, om u een hoogkwalitatieve, duurzame trap te bezorgen. Zaakvoerder Frans Swolfs gaat bovendien altijd mee naar de klant thuis om de trap te plaatsen én voor een grondige controle. Uw maattrappen worden in ons eigen atelier vervaardigd met de grootste zorg.

Contacteer ons snel

Twijfelt u nog over welke stijl van maattrappen en binnentrappen best bij u zou passen? Voor een vrijblijvend gesprek, contacteer Trappenmakerij Swolfs in Ramsel. Wij luisteren aandachtig naar (toekomstige) klanten, als eerste stap naar klantentevredenheid.